Zonnepanelen voor de bewoners van het Koningsplein en omgeving

Met ondersteuning van Kopgroep2030 heeft Buurkracht in mei een campagne gelanceerd met het doel zoveel mogelijk bewoners rond het Koningsplein geïnteresseerd te krijgen in de aankoop en installatie van zonnepanelen.

Buurkracht is een onafhankelijke partij die een mooie aanpak heeft ontwikkeld om buren bij elkaar te brengen om hum buurt te verbeteren. De interesse voor zonnepanelen komt van de bewoners van en rond het Koningsplein. Zonnepanelen zijn populair. Ze zijn betaalbaarder en een investering is sneller terugverdiend.  Er is ook veel zon in Den Haag waardoor het nog voordeliger wordt. Behalve het financiële voordeel draag men ook bij aan een beter milieu.

Het buurtinitiatief streeft naar een collectieve aankoop en installatie van zonnepanelen voor zoveel mogelijk bewoners rond het Koningsplein. De aanpak is voordeliger omdat het een inkoopkorting oplevert. Hoe meer buren meedoen hoe beter!

Heb je ook interesse? Ga naar onze actie ‘Zonnepanelen Koningspleinbuurt’ in de buurkracht-app! De app is gratis te downloaden in de App/Play-store, zoek op buurkracht. Je kunt ons ook mailen via buurkrachtkoningsplein@gmail.com. Klik op Ik doe mee en blijf op de hoogte. Er zijn inmiddels al meer dan 30 aanmeldingen!

Een klein team bewoners is momenteel druk bezig met het selecteren van een professioneel bedrijf dat met een aantrekkelijke korting een variatie van hoge kwaliteit zonnepanelen inclusief installatie kan leveren.  Half oktober worden de verschillende opties aan de geïnteresseerde bewoners gepresenteerd (locatie en data volgen nog) waarna men kan inteken voor eigen zonepanelen installatie.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *