Tool box ‘Mijn straat loopt op kop’

Wil je samen met je buren verduurzamen en meer mensen in je straat meekrijgen? Dan biedt Kopgroep2030 je hulp met een toolbox. 

Kopgroep2030 lanceert vandaag een handige toolbox met hulpmiddelen om aan e slag te gaan met het verduurzamen in je eigen straat. Jij kunt samen met je buren veel doen aan bewustwording over energieverbruik of samen aan de slag met het vergroenen van je straat. Dat je samen veel kunt doen hebben we als Kopgroep2030 ervaren met de Van Swietenstraat waar we deze activiteiten als eerste mee gedaan hebben.

Met heel veel dank aan Wido, Jessica, Koen, Jurjen, Eveline, Bas, Margreet en Yuri. Zij waren onze proefkonijnen en ondanks de beperkingen van de afgelopen tijd hebben we toch veel samen kunnen doen. En met veel enthousiasme de straat aan de slag gekregen!

En nu jij? De toolbox is vrij en gratis toegankelijk. Er zitten handige hulpmiddelen in zoals links naar subsidies maar ook voorbeelden van flyers en posters die wij hebben gebruikt in de Van Swietenstraat (onze eerste Straat op Kop!). Vraag ons om hulp! We doen graag met je mee.